Киев °C

Ваш Собственный Корреспондент

Последние новости

04:45
Скандал с антибиотиками: сеть фаст-фуда меняет курс
04:43
Пол Саймон: «Мой брак с Кэрри Фишер был ошибкой»
02:54
Центральный банк Турции ошеломил рынок, повысив процентные ставки до 50%
02:49
Путин начал операцию «Виновата Украина»
03:38
Ковид угрожает нашему интеллекту
03:06
Прорыв в области ИИ: расшифровка древнеримских рукописей
02:42
Принцесса Кейт Миддлтон: борьба с раком и благодарность за поддержку
02:34
Революционный метод поиска внеземной жизни
06:41
Двухголовая змея перенесла операцию в Миссури"
06:38
Камерон Диаз и Бенджи Мэдден снова стали родителями!
03:11
Nvidia представила революционные чипы искусственного интеллекта
03:06
Арест и осуждение Робиньо: история с изнасилованием
06:56
Чистюля по жизни: Кортни Кокс остаётся Моникой из «Друзей»
06:55
Самая юная учительница Америки: «я ни в чём себя не ограничиваю!»
07:01
Любовь нечаянно нагрянет: в калифорнийском доме престарелых сыграли очередную свадьбу
06:59
Джейк Джилленхол превратился в настоящего громилу
04:35
Режиссёр «Зоны интересов» оскандалился на Оскаре: более 450 еврейских деятелей культуры уже отреагировали
04:33
9-летний сын зарубил отца: полиция считает, что мальчик был вдохновлён видеоигрой
02:46
Тимоти Шаламе впервые замечен на съемках байопика о Бобе Дилане
02:44
"Я могу!" - новая реклама ломает стереотипы о людях с синдромом Дауна
05:06
В бой на переваривание заброшенных домов брошены грибы
04:59
Ирландия защитила титул Кубка шести наций в напряженном финале
03:37
Бон Джови рассказал, почему не общается с бывшим гитаристом группы
03:35
Дом Кары Делевинь в Лос-Анджелесе охвачен огнем: "Моё сердце разбито"
07:30
Дело Камилы Валиевой: новые подробности
07:26
Великобритания не хочет отставать и вкладывает £1,1 млрд в развитие прорывных технологий
04:32
Значительный прогресс SpaceX Starship на пути к освоению Марса
04:21
Водородные перспективы: Honda CR-V e:FCEV
02:45
Cerebras запустил самый быстрый в мире AI-процессор
02:37
Исследование выявило тенденциозность алгоритмов YouTube в преддверии выборов
04:40
Стартап Byju's: Падение единорога
04:00
Шэрон Стоун назвала продюсера, предлагавшего ей интим
03:31
Безумие на "Оскаре-2024": вся правда о голом выходе Джона Сины
03:30
Завещание Мэттью Перри: актер "Друзей" оставил $1 млн
02:33
Отморозки на трибунах: Фанаты «Чифс» остались преданы команде
Больше новостей
СобКор » Фото » Актори, життя яких обірвалось під час зйомок. Фото

Актори, життя яких обірвалось під час зйомок. Фото

Фото
2 140
0
Смерть улюбленого актора - шок і трагедія.

Одного дня ми розгортаємо сторінку газети чи журналу, натискаємо на посилання новин - ось вони, сумні заголовки, що повідомляють про відхід великої людини. А уявляєте ситуацію, коли актор буквально віддає життя заради улюбленої справи? Саме про такі ситуації зібрано інформацію у нашій статті, пише Собкор.

Найчастіше сценаристам доводиться переписувати сюжетну лінію, щоб можна було акуратно «видалити» персонажа загиблого актора з деяких запланованих сцен. Ось тільки людиназавжди залишаться в серцях фанатів і глядачів. Ось 10 відомих акторів, які передчасно залишили цей світ, в останній раз присвячуючи себе мистецтву.

Гаррі Л. О'Коннер



Актор не встиг прокласти власну доріжку в кінобізнесі, та й не зміг би, адже грав роль «на задвірках» - дублер Віна Дизеля. Так-так, цей лисий чоловік з біцепсами не виконував небезпечні трюки сам - для цього було найнято каскадера Гарі Л. О'Коннера. Замість головного героя він повинен був, перебуваючи на тросі моста, спуститися стрибком на підводний човен. Гаррі, на жаль, зістрибнув занадто швидко і на смерть розбився, що було зафіксовано камерою оператора. Сумні кадри цього епізоду були додані в кінцеву версію фільму «ХХХ».

Брендон Лі



Талановитий спадкоємець Брюса Лі волею долі також помер на роботі у віці всього 28 років. Молодий голлівудський і гонконгський актор якраз знімався в готичному і досить похмурому фільмі «Ворон», сценарій якого написаний за мотивами коміксів. У процесі зйомок одного з завершальних дублів, де головний лиходій стріляє в месника «Ворона», Брендон насправді був поранений в живіт. Доленосний постріл з револьвера пробив очеревину холостим патроном, який потім застряг в хребцях і викликав сильну кровотечу. Брендон помер через 12 годин в клініці від крововтрати. Сумна подія сталася за 17 днів до призначеного весілля актора. Кадри з реальним пострілом не потрапили в кінострічку, а сцену перезняли з дублером. Після закритих похоронів сина поклали поруч зі знаменитим батьком.

Пол Мантца



Хоробрий пілот-гонщик, за сумісництвом каскадер голлівудських фільмів. Під час роботи над відомою стрічкою «Політ Фенікса», літак, пілотований актором, врізався в пагорб. Сталося це в червні 1965 року. Літак буквально розвалився під час аварії на 2 частини, а Пол у віці 61 року помер на місці. Другого пілота транспортного засобу доставили в лікарню з важкими травмами. На жаль, першопричиною аварії літака послужив алкоголь, виявлений комісією в крові каскадера Мантца.

Мерилін Монро



Норма Джин Мортенсон настільки перейнялася життям своєї героїні, що навіть загинула під час зйомок. Це сталося на зйомках фільму з пророчою назвою «Щось повинно трапитися» в 1962 році. Жінка зловжила наркотичними препаратами, що призвело до передозування і подальшої смерті. Фільм так і не був завершений. Спокуслива блондинка, яка крутила роман з президентом Кеннеді і навіть знялася для Плейбоя, не змогла стримати себе. Подейкують, що зловживання антидепресантами і наркотиками розвинулося на тлі найсильнішого комплексу неповноцінності, який, по ідеї, не повинен був взагалі сформуватися у актриси такого масштабу і популярності.



Джон Ерік Хексум



Привабливий актор зводив з розуму багатьох прихильниць завдяки модельній кар'єрі. На зйомках популярного серіалу «Приховати факт» доля зіграла з Джоном сумний жарт. Коли він необережно направив до скроні вогнестріл і натиснув на курок - той вистрілив холостим патроном, який був попередньо покритий металевою оболонкою. Кістки черепа були пробиті, у зв'язку з чим актор помер від обширної кровотечі. Несподівана для всіх трагедія трапилася в 1984 році, а її «винуватцем» послужив заряджений «магнум» 44 калібру.

Брюс Лі



Відомий гонконгський актор, майстер і постановник видовищних боїв і просто геніальний чоловік в 1973 році працював над кінострічкою з містичною назвою «Гра смерті». В процесі роботи всередині павільйону Брюс різко впав, на що відразу зреагувала знімальна група і відправила його в госпіталь. Лікарі поставили несподіваний діагноз «набряк мозку», який розвинувся на тлі вживання таблетки з мепробаматом і аспірином в складі. Однак, аналізів у зірки не взяли, що ставить зазначену інформацію під сумнів. Після поповзли чутки, що смерть підлаштував конкурент Лі, однак і вони не підтвердилися.

Вік Морроу і двоє малолітніх акторів Міка Дін Лі (7 років) і Рене Шин-І Чен (6 років)



Жахлива трагедія сталася з учасниками під час зйомок відомої кінострічки «Сутінкова зона». Актор і пара дітлахів шкільного віку за сценарієм зображували в'єтнамців, які на вертольоті рятувалися від американських переслідувачів під час війни. Несподівано для всієї знімальної групи вертоліт з акторами вибухнув, що призвело до їх смерті на місці. Так в 1982 році з життя пішов відомий актор «Ангелів Чарлі» і «Нестерпних ведмедів», а також двоє діток, що тільки починали кар'єру в шоу-бізнесі.

Джордж Камільєрі



Фільм «Троя» став знаковим відразу для декількох акторів Голлівуду. Відомий всім Бред Пітт примудрився пошкодити ахіллесове сухожилля - погодьтеся, дуже символічно. Але цю подію затьмарила справжня трагедія. Колега по знімальному майданчику Джордж Камільєрі примудрився зламати ногу прямо в процесі роботи. Все б нічого, от тільки в лікарні через пару діб у нього стався інфаркт через тромб, що відірвався у нозі. Слідом стався ез й напад, який в результаті і призвів до смерті актора.

Джон Ріттер



Талановитий актор стрічки «Троє - це компанія» знімався в одному з серіалів восени 2003 року. Під час зйомок чергового дубля Джон почав скаржитися на сильній біль в грудях і нудоту, втратив свідомість, після чого його відправили в госпіталь. Там актору поставили діагноз «серцевий напад» і призначили екстрену операцію на цей же вечір, під час якої він, на жаль, не вижив.

Пол Уокер



Про цю гучної смерті чули багато фанатів фільму «Форсаж», саме тожі доля зіграла з головним актором злий жарт. Досвідчений гонщик, Пол, разом з другом потрапив в автокатастрофу по дорозі зі зйомок. Машина загорілася, що і призвело до загибелі пасажирів (Уокера і Роджера Родаса). Зйомки були відкладені, але картину все ж випустили в прокат. Замінити Пола довелося його брату.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

0 комментариев

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.